Sascha de Vrieze

Sascha (permanente make up, visagie, haarstyling en managing) ;

Na vele make-up experimenten als ‘goth-chique’ o.a.  tijdens haar danswedstrijden, waar ze toen veel aan deelnam, werd ze opgemerkt door Tine van Oorschot, die zelf danste, maar ook al vele jaren bij de NOS als visagiste werkzaam was. Door haar ging Sascha de vakopleiding visagie bij ‘de School van Mieke Petiet’ volgen en hierna de GRUPPO SELECT (masterclass).
Vele shoots, shows, klussen later (voor o.a. Jessica Mendels, Ronald Kolk) heeft ze heel wat ervaring opgedaan en in 2009 werd ze gevraagd om mee te lopen tijdens de lessen om docent te worden van de school.

Na veel freelance opdrachten als visagist was het in 2011 na haar verhuizing terug naar Brabant tijd om op eigen benen te staan en ‘Make-Over Salon Insight’ was geboren.
Lange tijd werden er make-overs en workshops gegeven gecombineerd met freelance klussen door het hele land en les geven bij Mieke Petiet.

Omdat visagie en tattoo’s een logische link maken naar Permanente make up en er veel vraag naar was, heeft Sascha zich omgeschoold tot Permanent make up artiest. Door zich te specialiseren in de hairstroke techniek voor de wenkbrauwen heeft ze een unieke eigen stijl ontwikkeld die snel bekend werd in de regio.